Om Spirituel Coaching / Calle Hunefalk

Vejen til sindsro

Fordi jeg tror på at der findes en vej til sindsro, som alle kan følge

Der siges, at der er behov for flere, der hjælper mennesker med at finde sindsro.

Med at mærke efter med hjertet.

Det siges, at der er behov for dem, der går mod strømmen i den stressende travlhed der gennemsyrer vores kultur.

Kommentarer som de her, er oprindelsen til Spirituel Coaching, der – på trods af navnet – ikke er opstået på grund af noget der ofte tolkes som spirituelt, men på grund af en personlig ihærdighed i at mærke efter, arbejde indad, og vågne op. At se igennem “det hele”.

Rejsen indad

Mit navn er Calle. Jeg har arbejdet siden 2010 med en indre rejse, med at nysgerrigt opdage hvordan sindet udfolder sig, ved hjælp af dybere meditativ praksis og reflektive metoder.

Jeg lærer fra buddhismen og jeg lærer fra vestlig psykologi – men primært lærer jeg gennem direkte erfaring med at udforske sindet. For at gøre det, bruger jeg en dybtgående meditativ praksis, der skaber stilhed i sindet og gør det muligt at opdage hvordan det bevæger sig.

Calle Hunefalk
Calle Hunefalk

På opfordring af gode venner der har set resultaterne fra mit arbejde gennem lang tid – og med daglig meditativ praksis og certificering som Integral Coach i bagagen – har jeg valgt at dele af min erfaring, og støtte andre mennesker – måske én som dig – i at opnå livsglæde gennem sindsro.

Åbenhed

Jeg lover ingenting grandiøst, som at du vil få det liv, du drømmer om. Der er ingen vej udenom, at vi alle selv skal gøre arbejdet, at vi selv har vores egen vej at følge.

Det, jeg ønsker at bidrage med, er at støtte og hjælpe dig igennem livets rutsjebane, på den bedst mulige måde, der er livsberigende og befriende, og som kan mærkes dybt inde i hjertet.

Jeg sælger ikke mit liv, eller måden jeg har gjort noget på. Jeg har masser af erfaring, og skal nok bidrage og hjælpe, men det er med professionelle værktøjer og metoder fra buddhistisk psykologi og vestlig psykologi, fra mindfulness og meditation, i kombination med mine erfaringer.

Jeg ønsker dig et åbent sind, og frihed i hjertet.

Calle Hunefalk

Kontakt mig for at høre mere om coaching eller meditation.